Neler yeni

Forum İnfaz Koruma'ya Hoşgeldiniz

İnfaz Ve Koruma Memurları ile Ceza İnfaz Kurumunda Görev Yapan Tüm Ünvanların Sosyal Dünyası

Meslegin gelisimi ve Mesleki gelisim icin fikriler ?

Ertuğrul ÇİĞDEM

Admin
Yönetici
1-Kurumsal bilinirligin olmamasi kurumsal imaj icin calismalarin olmamasi en son cekilen belegesel gibi daha cok calisma yapilmali bilbordlarda reklamlarda belirlenen bir slagon ile tanitimlari yapilmali
Devamı gelecek inşallah, teşkilatımızda pırıl pırıl meslektaşlarımız var hep birlikte başaracağız.

Namaath

Üye
1-Kurumsal bilinirligin olmamasi kurumsal imaj icin calismalarin olmamasi en son cekilen belegesel gibi daha cok calisma yapilmali bilbordlarda reklamlarda belirlenen bir slagon ile tanitimlari yapilmali
Merhaba bütün meslektaslarimiza.
Konuya daire düşüncenize kısmen katılıyorum. Billboard ve reklamlarda derken. Meslegimiz ve kurumumuz dediğiniz şekle Madden ve manen uymuyor kanısındayım.

Bütün yapılan faaliyetlere aynı şekilde devam edip ayrıca Sosyal faaliyetler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Çocuk esirgeme yurdu ziyaretleri , dar-ül acize vakıfları ziyaretleri gibi. Özel günlerde ve harici periyodik bir plan dahilinde. Bunlar sosyal mecralarda yazılı, resimli , videolu şekilde lanse edilmeli.

Sosyal sorumluluk projeleri oluşturulmalı. Yaşlı, kimsesiz , tek kalan gibi insanlara sıcak yemek, erzak yardımı yapılmalı vs gibi.

Özel gereksinimli çocuklar ( otizim vs gibi ) ve barindiklari yerlere ziyaretler, hediyeler verilmeli.

Meslektaslarimizin çocukları öncelikli olarak öğrencilere kırtasiye yardımı, beslenme yardımı , ulaşım yardımı , burs imkanı sağlanmalı, olabilirse derslerine yardımcı olabilecek özel ders ve etüt gibi imkanlar verilmeli. ( Kampuslerde çalışan ve lojmanlarda kalanlardan başlanabilir)

Ramazan aylarinda iftar programları yapılabilir, kurban Bayramı'nda kurbanını kesen meslektaşlarımız toplu şekilde önceden belirlenen fakir fukaraya , resmi veya özel vakıflara, aş evlerine kurban paylarını verebilirler.

Yarışma ve eğlenceler düzenlenebilir. Meslektaşlarımız arasında veya kurum , kuruluşlar arasında ( huzur evleri, rehabilitasyon merkezleri, çocuk bakım evleri vs gibi )

Çoğaltılabilir bu dediklerim. Bir çoğu için maddiyata da gerek yok. Sadece toplanabilip harekete geçmek yeterli.
Herkese saygılar ve sevgiler dilerim.

Cikpem istanbul egtim merkezinin girisinde bir resmimiz var bizim bebegi kucagina almis kadin bir infaz koruma cok guzel bir resim yada cekut calismallari var agaclandirma calismalari var bunlardan olusan resimlerle bilbordlari dusunmustum ben daha once polisler icin yapilmisti bu cok etkili olmustu oradan dayanakla aklima geldi

Merhaba bütün meslektaslarimiza.
Konuya daire düşüncenize kısmen katılıyorum. Billboard ve reklamlarda derken. Meslegimiz ve kurumumuz dediğiniz şekle Madden ve manen uymuyor kanısındayım.

Bütün yapılan faaliyetlere aynı şekilde devam edip ayrıca Sosyal faaliyetler yapmamız gerektiğini düşünüyorum.

Çocuk esirgeme yurdu ziyaretleri , dar-ül acize vakıfları ziyaretleri gibi. Özel günlerde ve harici periyodik bir plan dahilinde. Bunlar sosyal mecralarda yazılı, resimli , videolu şekilde lanse edilmeli.

Sosyal sorumluluk projeleri oluşturulmalı. Yaşlı, kimsesiz , tek kalan gibi insanlara sıcak yemek, erzak yardımı yapılmalı vs gibi.

Özel gereksinimli çocuklar ( otizim vs gibi ) ve barindiklari yerlere ziyaretler, hediyeler verilmeli.

Meslektaslarimizin çocukları öncelikli olarak öğrencilere kırtasiye yardımı, beslenme yardımı , ulaşım yardımı , burs imkanı sağlanmalı, olabilirse derslerine yardımcı olabilecek özel ders ve etüt gibi imkanlar verilmeli. ( Kampuslerde çalışan ve lojmanlarda kalanlardan başlanabilir)

Ramazan aylarinda iftar programları yapılabilir, kurban Bayramı'nda kurbanını kesen meslektaşlarımız toplu şekilde önceden belirlenen fakir fukaraya , resmi veya özel vakıflara, aş evlerine kurban paylarını verebilirler.

Yarışma ve eğlenceler düzenlenebilir. Meslektaşlarımız arasında veya kurum , kuruluşlar arasında ( huzur evleri, rehabilitasyon merkezleri, çocuk bakım evleri vs gibi )

Çoğaltılabilir bu dediklerim. Bir çoğu için maddiyata da gerek yok. Sadece toplanabilip harekete geçmek yeterli.
Herkese saygılar ve sevgiler dilerim.
Bende bu konuda dini ve milli bayramlarda gecitlerde sehit cenazelerinde uniformalarimiz ile toplu bir sekilde yer almanin bi hayli guzel olacagini dusunuyorum

Devamı gelecek inşallah, teşkilatımızda pırıl pırıl meslektaşlarımız var hep birlikte başaracağız.
Kesinlile katiliyorum meslekte gercekten cok aktif cok zeki cok acik zihinli goruslu arkadaslarimiz meslekteklaslarimiz var gercekten cok guzel fikrler var ama benim bu meslek icin en uzuldugum sey var bunlarin cogunun onune gecen UMUTSUZLUK var etrafimda yeni ise baslayan 10 personelden 8-9 u bu meslekte devam etmek istemedigini soyluyor istanbul egtim merkezinde 250 kisilik egtim grubunda sadece 7 kisi meslege devam etmek istedigini soyledi
Dusunen icin cok aci bir taplo malesef kurumlarimiz cozumden cok sorunun dile gelmemesini onemsedigi icin personeller bir cok yaratici ve gelistirici fikri kendi icerisinde sakliyor bu meslek icin en onemli seyin once personeli kazanmak oldugunu dusunuyorum

Ayrica bu baslikta ikomderin x gonderisin altina 8 madde yazmistim ozelden ve yorum olarak bunlar bos isler gibi bir suru cevap geldi artik zaman icinde.biriken yorgunlukltan personelin birbirine bile tahamulu kalmamamis

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6