Neler yeni

Forum İnfaz Koruma'ya Hoşgeldiniz

İnfaz Ve Koruma Memurları ile Ceza İnfaz Kurumunda Görev Yapan Tüm Ünvanların Sosyal Dünyası

Mahkum Kabul Birimi

sametgören23

Elazığ E Tipi Kapalı Cik
Yönetici
mahkum kabul ile ilgili takıldığınız ya da öğrenmeyi istediğiniz her konuyu burda hem bana hem mahkum kabul biriminde çalışan arkadaşlara sorabilirsiniz

C

Ccc

Hastaneye yatış amacıyla misafir olarak gelen htlerin hangi evrakları bulunması gerekmektedir?

Namaath

Üye
H/T ' nin hastane sevk evragi bir adet , yol raporu ve müddetname yeterli oluyor diye biliyorum.

?

...

Ben yeni mahkum kabul görevlisi oldum da bilmem gerekenleri nadıl öğrenebilirim . Kurumum yeni personellerden oluşuyor çok da yardım alabileceğim birisi yok

Namaath

Üye
Elazığ t tipi kapalı cezaevinin mahkum kabul gorevlisi arkadaş konuyu açmış. İstersen mesai saatlerinde arayıp bilgi almaya çalış.
Ama hangi kurumun mahkum kabulunu arasan yardımcı olurlar.
Konu anlatim olarak olmasada soru cevap şeklinde ogrenebilirsin takildigin konularda.
Videolu konu anlatim olarak https://birbilen.adalet.gov.tr/
Adresinde UYAP öğrenme diye aratırsan UYAP öğrenme amaçlı iletişim (e-mail ) adresi verilmişti. Verilen emaile açıklamalı talep yazıp gönderince eğitim linki atılıyor.
Telefondan acsaydi birbilen sitesi ne yapman gerekeni bakar yönlendirirdim.
Yinede yapamazsan burdan yoruma cevap ver. Ben kısa sürede sana dönüş yaparım. Vardiya blok görevlisiyim UYAP üzerinde genel geçer bilgilerim var. Tam olarak bilgim olsa seve seve yardımcı olurdum .
Selamlar, başarılar dilerim .

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6